Hormonbalans är nyckeln till att må bra

Välkommen till Hormonbalans!

Bloggen för dig som vill undvika hormonstörande substanser och må bra. Vi påverkas dagligen av kemikalier utan att ens veta om det, vilket har förödande konsekvenser på vår hälsa såsom, blodproppar, bröstcancer, oregelbundna menstruationscyklar och andra hälsoproblem ”Kemikalieinspektionen”. Även om det är svårt att undvika kemikalier helt och hållet, så finns det saker vi kan göra för att minska påverkan och förbättra vår hälsa.

På denna blogg kommer vi att gå igenom olika områden i vår vardag där vi kan minska exponeringen för hormonstörande substanser och kemikalier, med vetenskapliga studier som stöd. Vi kommer också att dela med oss av egna erfarenheter och vad vi gör i vår vardag för att förbättra vår hälsa. Vi hoppas på att skapa en plats där vi kan diskutera era tankar och problem om detta ämne.

Vi kommer att ta upp allt från plaster vid matlagning till smink, städprodukter, tvättmedel och hygienprodukter. Målet är att skapa en guide som hjälper dig att undvika kemikalier och därmed förbättra din hälsa, öka dina chanser att bli gravid, förbättra graviditeten och minska exponeringen för dina barn.

Följ med oss på en resa mot hormonbalans!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Välkommen till Hormonbalans!”

  1. Profilbild för A WordPress Commenter

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *